Ектор Белерин не си е купувал нови дрехи от две години

...
Ектор Белерин не си е купувал нови дрехи от две години
Коментари Харесай

Белерин не си е купувал нови дрехи от две години, ето защо

Ектор Белерин не си е купувал нови облекла от две години и изясни за какво. 

" Всичко стартира, когато прекосих на веганска диета. Тогава осъзнах по какъв начин се движа, прекосих на електрическа кола и започнах да понижавам количеството [използвана] пластмаса. Научих всичко това от хора, които срещнах, когато трансформирах диетата си.

Най-трудно беше с облеклата, които обичам. Може да наподобява незадълбочено и евентуално е по този начин, само че за мен това е обвързвано с изкуството и моята еднаквост. Разбрах обаче, че би трябвало да бъда пореден. Не можех да затворя очи.
 Барселона даде зелена светлина на Белерин да договаря с италиански гранд
Барселона даде зелена светлина на Белерин да договаря с италиански гранд

До момента е изиграл едвам 3 мача за отбора

Дойде миг, в който оформянето на личността ми посредством облекло беше нездравословно, тъй че забавих темпото. Продадох и раздадох доста облекла. Днес правя оценка доста повече това, което имам "

" Няма смисъл да купувате нещо и да го носите единствено един път. Дрехите имат освен хармония, само че и функционалност. И би трябвало да изградите връзка с нея.

Това е като тези панталони, които сте носили хиляди пъти и към момента ги обичате макар дупките. Това е, което би трябвало да вършим с всички неща.

Някога нещо се счупи и ти го поправи. А в този момент по-добре купете нов от Amazon. Имах велосипед и ремонтът му ми струваше повече от закупуването на нов. Но желаех моя мотор, нямах потребност от различен ", сподели бранителят на Барселона.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР